Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Munkatársak

Barna Erika

Barna Erika

intézményvezető ovoda@kerecsend.hu 36/788-982
Barna Erikának hívnak és 1997-ben végeztem a sárospataki Comenius Tanítóképző Főiskolán óvodapedagógus szakon. Szakvizsgámat és közoktatás vezetői diplomámat 2013-ban szereztem a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1992-től dolgozom a kerecsendi Berekerdő Óvodában óvodapedagógusként, 2020 márciusától pedig intézményvezetőként. Vezetői munkám során legfontosabb a gyermek egészséges testi-, és mentális higiénéje, személyiségének fejlesztése, mely által kialakul pozitív énképe, én tudata. Ezen oknál fogva hangsúlyos számomra a gyermeki igényeket kielégítő, kulturált, esztétikus, gyermekközpontú, és fenntartható környezetet biztosító óvodakép kialakítása, ahol szakmailag képzett óvodapedagógusok várják minden nap az óvodásokat.
Az óvodapedagógus szakma elsősorban hivatás, és hiszek az „élethosszig tartó tanulásban”. Nevelőtestületem tagjaival összhangban rendszeresen bővítem, frissítem szakmai tudásomat (Boldog Óvoda, Mozgáskotta, Mentálhigiéné, Konfliktuskezelés….).
Fontosnak tartom a családokkal való szoros együttműködést, ezért munkámat az odafigyelés, az együttérzés, az egyéni sorsokkal való törődés, és ezzel összhangban a segítségnyújtás jellemzi.
Büszke vagyok, hogy a szülők, intézményünk dolgozói és a fenntartó szakmailag és emberileg is alkalmasnak tartott a Berekerdő Óvoda vezetői feladatainak az elvégzésre, és célom, hogy a jövőben is egy magas színvonalú intézmény várja a kapun belépő gyermekeket, és családtagjaikat.
Bartáné Koncz Ilona

Bartáné Koncz Ilona

intézményvezető helyettes /ovonok-es-dadusok/
Erdélyi-Orencsák Szidónia

Erdélyi-Orencsák Szidónia

óvodatitkár